O grupare specializată în furturi din societăți comerciale a fost destructurată de Poliția Roznov, în ziua de 17 decembrie, iar 7 tineri au fost conduși la sediul Poliției Roznov pentru audieri. Trei dintre ei, toți din Dumbrava Roșie, au fost reținuți, iar astăzi urmează să fie prezentați instanței, cu propunerea de arestare preventivă.

”La data de 17 decembrie,  poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Roznov au desfăşurat 6 percheziţii domiciliare în localităţile Piatra Neamţ, Dumbrava Roşie și Podoleni, într-un dosar penal cu mai multe acte materiale de furt calificat, prejudiciul total fiind de peste 25.000 lei”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii au ridicat nu doar îmbrăcămintea și încălțămintea folosite de spărgători și ustensilele necesare pentru forțarea ușilor, ci și autoturismul cu care hoții se deplasau – un BMW, fabricat acum vreo 13 ani. Gruparea se specializase în spargeri din magazine. Produsele preferate erau băuturile scumpe și țigările, care erau apoi vândute la preț mai mic.

C.M.

Articolul precedentExplozie de butelie, o persoană a fost rănită. Actualizare foto
Articolul următorUn șofer beat a ”boțit” două mașini parcate, polițiștii l-au reținut
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.