reclama autocenter

politie mascati 03Poliţiştii din Iaşi au efectuat, în această dimineață (21 aprilie), 11 percheziții, pentru destructurarea unei grupări infracționale, care ar fi creat un prejudiciu de peste 3.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.

„La data de 21 aprilie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice de la Inspectoratul de Poliție Județean Iași au efectuat 11 percheziții la sediile unor societăți comerciale (6) și locuințele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală. Activitățile s-au desfășurat în municipiile Iași și Pașcani, și în comunele Ciurea și Hălăucești. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2008-2014, o parte dintre persoanele în cauză, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale, ar fi înregistrat în contabilitate operațiuni fictive, în scopul diminuării profitului impozabil și a deducerii ilegale a TVA”, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Iaşi.

Prejudiciul creat este de circa 3,3 milioane de lei. Polițiștii vor pune în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele vizate urmând a fi audiate la sediul IPJ Iași. La percheziţii au participat și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale din Iași și jandarmi. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMESAGERUL 248: Politicienii din Neamţ şi migraţia spre mai binele lor
Articolul următorFoc la Schitul Branişte şi la o casă de pe Balaur
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.