pietricica turism

Polițiștii din Iaşi au indisponibilizat 3 arme letale, 40 de cartușe, 35 kg carne de vânat, 7 piei de animale, în urma a 2 percheziții efectuate la locuințele unor persoane, din comuna Valea Lupului, bănuite de braconaj cinegetic.

De asemenea, polițiștii au salvat un căprior matur, ținut în captivitate contrar prevederilor legale în vigoare, pe care l-au predat la A.J.V.P.S. Iaşi.

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu sprijinul luptătorilor S.A.S., au efectuat 2 percheziţii, în comuna Valea Lupului, la locuințele unor persoane bănuite de braconaj cinegetic.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 3 arme letale, susceptibile a fi folosite la săvârşirea de infracţiuni, 40 de cartușe, 35 de kg de carne de vânat, 2 trofee de animale, pentru care nu s-a prezentat documente legale de provenienţă, 7 piei de animale (căprioară şi mistreţ), obiecte pirotehnice interzise la deţinere şi 380 de ţigarete susceptibile a proveni din contrabandă.

La activități au participat şi polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iaşi.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. (ZCH News)