0:00

Polițiștii din Iaşi au indisponibilizat 3 arme letale, 40 de cartușe, 35 kg carne de vânat, 7 piei de animale, în urma a 2 percheziții efectuate la locuințele unor persoane, din comuna Valea Lupului, bănuite de braconaj cinegetic.

Percheziții la braconieri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, polițiștii au salvat un căprior matur, ținut în captivitate contrar prevederilor legale în vigoare, pe care l-au predat la A.J.V.P.S. Iaşi.

Percheziții la braconieri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa data de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu sprijinul luptătorilor S.A.S., au efectuat 2 percheziţii, în comuna Valea Lupului, la locuințele unor persoane bănuite de braconaj cinegetic.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 3 arme letale, susceptibile a fi folosite la săvârşirea de infracţiuni, 40 de cartușe, 35 de kg de carne de vânat, 2 trofee de animale, pentru care nu s-a prezentat documente legale de provenienţă, 7 piei de animale (căprioară şi mistreţ), obiecte pirotehnice interzise la deţinere şi 380 de ţigarete susceptibile a proveni din contrabandă.

Percheziții la braconieri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa activități au participat şi polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iaşi.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. (ZCH News)

Articolul precedentBig Brother pe străzile municipiului
Articolul următorFOTO Incendiu de proporţii la mansarda unui bloc din Gura Humorului!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.