0:00

Mai multe descinderi imobiliare au avut loc pentru dovedirea activității infracționale unui bărbat suspectat că măsluia acte oficiale între care permise de conducere, acte de studii sau asigurări auto. În cauză sunt acuze de săvârşire a infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi înşelăciune. Anchetatorii au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Bacău, patru în comunele Corbasca, Sascut și Valea Seacă și unul în județul Vrancea.

Percheziții într-un dosar penal cu acuze de fals și înșelăciune, ZCH NEWS - sursa ta de informații Percheziții într-un dosar penal cu acuze de fals și înșelăciune, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAu fost descoperite şi ridicate mai multe înscrisuri falsificate (permise de conducere, cărţi de identitate, poliţe de asigurare obligatorie auto, certificate de înmatriculare auto, acte de studii etc.), precum şi mai multe sisteme informatice folosite pentru falsificarea acestor înscrisuri. Polițiștii au ridicat şi un pistol neletal supus autorizării, pentru care nu a fost prezentată autorizaţie de deţinere.

Percheziții într-un dosar penal cu acuze de fals și înșelăciune, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019-2023, un bărbat de 47 de ani, din comuna Sascut, folosindu-se de aparatură proprie, ar fi falsificat mai multe documente de înmatriculare şi permise de conducere eliberate de diferite autorităţi din țări ale Uniunii Europene şi non-UE, pentru diferite persoane. În baza mandatului de aducere, bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii”, conform IPJ Bacău.

FOTO și VIDEO: IPJ Bacău

Articolul precedentConcert „Rugă colindată”
Articolul următorExpoziție de icoane pe sticlă, la Biblioteca Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.