reclama autocenter

“La această oră, polițiștii de investigare a criminalităţii economice și cei de ordine publică, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează 12 percheziţii domiciliare, pe raza județului Bacău, la persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, spălarea banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată, tăiere ilegală arbori și furt de arbori”, informează Poliția Română.

Perchezițiile au loc la sediul unor instituții publice și societăți comerciale, precum şi la locuințele persoanelor implicate în ”săvârșirea de infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat, spălarea banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată, tăiere ilegală arbori și furt de arbori”. Potrivit Hotnews, ar fi implicat un primar.

Polițiștii precizează că, din cercetări, a reieșit că ”9 persoane ar fi săvârșit fapte ilicite în domeniul silvic, prin constituirea, sub directa coordonare a unui funcționar, a unui sistem de natură a permite tăierea fără drept și valorificarea masei lemnoase rezultate din suprafețele de fond forestier aflat în proprietate public-privată. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 1.000.000 de lei. Cele nouă persoane vor fi conduse la audieri, urmând a fi dispuse măsuri legale. La acțiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Harghita, Neamț și Vrancea, precum și jandarmi”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPietreanca Maia Todirițe – a treia la Naționale
Articolul următorGALERIE FOTO Spectacol total la deschiderea Vacanțelor Muzicale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.