Un bărbat de 48 de ani, din Vrancea, a fost reținutut pentru 24 de ore și ar putea fi arestat preventiv, după ce a fost pus sub acuzare pentru mai multe furturi comise în județul Neamț. Pentru dovedirea activității infracționale, anchetatorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Panciu și al luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Vrancea, au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului.

Percheziții cu „mascați” pentru dovedirea unui furt: un bărbat a fost reținut, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 24 spre 25 iulie a.c., persoane necunoscute au pătruns fără drept, prin escaladarea gardului, în curtea unei societăți comerciale din Săbăoani de unde ar fi sustras doi acumulatori și cantitatea de 250 l. de motorină, în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei. Totodată, în noaptea de 25 spre 26 iulie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în imobilul unui bărbat din localitatea Săbăoani, de unde ar fi sustras două rampe, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei”, anunță Poliția Neamț.

După ce i-au răscolit casa, oamenii legii au găsit cam 80% din bunurile furate. Acestea au fost ridicate, fiind restituite persoanelor vătămate. În același loc au mai fost descoperite mai multe ansamble ale unui utilaj agricol, ce fac obiectul unui dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu. (G.S.; FOTO: Poliția Neamț)

Articolul precedentPensiile speciale ale magistraților întrerup vacanța parlamentarilor
Articolul următorStrăzi închise în Piatra-Neamţ pentru Festivalul de Folclor „Ceahlăul”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.