reclama autocenter

ACTUALIZARE: Simultan cu perchezițiile din unitatea sanitară, anchetatorii desfășoară și percheziții domiciliare, la locuințele medicilor care au calitatea de suspecți în dosar.

În secția de Ortopedie lucrează 6 medici, unul dintre ei asigurând servicii și în policlinică.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

La această oră, ofițerii anticorupție din cadrul DGA Neamț efectuează percheziții în secția de Ortopedie a Spitalului Județean, într-un dosar în care există mai mulți suspecți de luare de mită.

Acțiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, unde vor fi duși la audiere toți cei cercetați în cauză. Se pare că vor avea loc percheziții și în cabinetul de ortopedie din policlinică, în scopul de a completa probatoriul.

Secția este păzită de jandarmi și toată lumea este legitimată și întrebată care e scopul prezentării la spital. Oricum, pacienții care au nevoie de un medic ortoped ar fi bine să se reorienteze spre alte unități, întrucât TOȚI medicii de specialitate de la spitalul județean sunt puțin ocupați cu ancheta, în sensul de suspecți.

La ora 11.45, ofițerii s-au dus la cabinetul din policlinică, să ridice și de acolo documente medicale. Au intrat în cabinetul dr. Gheorghe Borș, de la etajul II.  Se pare că nu e prima vizită pe care o fac acolo astăzi.

Articolul precedentFotoliul, actorul principal al unei camere de oaspeti
Articolul următorAcum: Incendiu puternic la o casă și o magazie, în Dumbrava Roșie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

  1. Doamne ferește sa fii pe mâna lor,de la femeia de serviciu pana la doctor pur si simplu îți bagă mâna in portofel,nu mișca un deget pana nu îți știu bugetul.Hotii sa putrezească in puscarie

  2. Cum nu vi tu Tepes doamne ca punând mâna pe ei sa-i împarți in două cete in smintiți și în misei și în două temnițe large cu de-a sila sa-i aduni să dai foc la pușcărie și la casa de nebuni!

  3. Cu siguranta orasul fiind mic, vor gasi o ” intrare” la judecator care ii va pune sib co trol judiciar. Si atunci sa vedeti ce se va incuraja luarea de mita la medici. Si stiti de ce ? Pentru ca pe langa pila ce o va gasi vreunul din doctori la judecator, acesta din urma nu va considera asa grav o mita in medie de 500 lei de la fiecare pacient intrucat atat jufecatorul cat si medicul au cam 25000 lei pe luna iar valoarea mitei li se va parea mica raportat la cuantumul venitului lor….Din pacate pentru cetateni, spagarii vor fi liberi in scurt timp…

Comments are closed.