0:00

Percheziție cu mascații acasă la un distrugător de parbrize, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 46 de ani, din Stănița, a fost reținut pentru 24 de ore și plasat apoi sub control judiciar (60 de zile) pentru infracțiunile de lovire, înțelăciune și distrugere. El a fost reclamat, în ziua de 4 iunie, de un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, carea sesizat poliția după ce i-a fost spart parbrizul mașinii.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în seara zilei de 4 iunie, bărbatul din Vrancea i-ar fi oferit bărbatului de 46 de ani, din Stănița, mai multe alimente în schimbul sumei de 200 de lei”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Pe fondul consumului de alcool și al unui conflict mai vechi, cel din urmă a refuzat să achite produsele, exercitând acte de violență asupra acestuia după care, ar fi distrus un cântar electronic și parbrizul autovehiculului”.

În ziua de 6 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat 2 percheziții la Stănița, la domiciliul bărbatului de 46 de ani și la sediul unei societăți comerciale, de unde au fost recuperate toate bunurile neplătite. După âncheierea perchezițiilor, bărbatul din Stănița a fost reținut, prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman  și plasat sub control judiciar.

C.M.

Articolul precedentFOTO: Bărbat găsit mort în mașina căzută în iaz, la Podoleni
Articolul următorUn VW s-a răsturnat și a luat foc, șoferul – resuscitat de paramedici