0:00

Percheziție cu mascați într-un dosar de trafic de minori și proxenetism, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 11 ianuarie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Iași, la locuința unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

În cadrul acțiunii, au fost ridicate diferite cantități de droguri de mare risc, sume de bani și 2 telefoane mobile.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada 2018 – 2020, două persoane ar fi recrutat, transportat și cazat mai multe persoane vătămate minore, în diferite apartamente închiriate, în regim hotelier, din municipiile Cluj-Napoca, Iași și Suceava, în scopul exploatării acestora, prin obligarea la practicarea prostituției. De asemenea, două persoane au fost conduse la audieri”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘtire actualizată. FOTO. Târgu Neamț: A izbit o mașină în bloc și a fugit
Articolul următorFOTO. Două familii evacuate după ce s-au găsit proiectile neexplodate în apropierea locuințelor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.