0:00

Ziua Mondială a Educatorului a fost sărbătorită astăzi, 5 octombrie, la Cinema Mon Amour din Piatra Neamț într-un eveniment organizat de Sindicatul Liber al Lucrătorilor din Învățământ Neamț.

VIDEO. Pensionari onorați de Ziua Mondială a Educatorului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Alături de organizatori au participat invitaţi din învăţământul nemţean, pensionari din anii 2020-2022, cărora le-a fost recunoscută, simbolic, activitatea dedicată educaţiei prin acordarea de diplome şi a unui premiu, însemnând o sumă simbolică de bani. La eveniment a participat și inspectorul general şcolar Florentina Luca-Moise. Profesorul Gabriel Ploscă, preşedintele Sindicatului Liber Învăţământ, a vorbit despre însemnătatea acestei zile şi despre dedicarea din spatele anilor la catedră.

Au primit, într-un cadru festiv, diplome şi felicitări 92 de pensionari din învăţământ, altor opt pensionari care nu au putut fi prezenţi astăzi, li se vor trimite diplomele la unităţile de învăţământ.

VIDEO. Pensionari onorați de Ziua Mondială a Educatorului, ZCH NEWS - sursa ta de informații VIDEO. Pensionari onorați de Ziua Mondială a Educatorului, ZCH NEWS - sursa ta de informații VIDEO. Pensionari onorați de Ziua Mondială a Educatorului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Imagine: Bogdan Călian

Redactor: Angela Croitoru

Articolul precedentO faptă bună de la ANAF
Articolul următorDeputații au dezghețat ordonanța care îngheța angajările în sectorul bugetar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.