295 de persoane (pensionari și asigurați) vor pleca, începând din perioada 28-30 septembrie, la tratament balnear, în cadrul celei de a XIV-a serii din 2017, anunţa Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Neamţ. Repartiția biletelor a fost realizată prin alocare automată, pe baza ordinii de ierarhizare a cererilor.

„Se asigură tratament balnear atât în staţiunile în care Casa Națională de Pensii Publice deține în proprietate structuri de cazare, cât și în alte societăţi comerciale cu care CNPP a încheiat contracte (Sovata, Buziaș, Covasna, Slănic Moldova, Mangalia, Căciulata, Felix, Herculane, Olănești, Amara, Băile Govora, Bălțătești, Căciulata, Vatra Dornei, Neptun, 1 Mai, Eforie Nord, Lacul Sărat, Eforie Sud, Târgu Ocna, Nicolina, Sărata Monteoru, Pucioasa, Tușnad, Techirgiol), beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament”, precizează CJP Neamţ.

Ordinea de ierarhizare a cererilor este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri, punctajul aferent fiecărei cereri fiind obţinut prin însumarea punctajelor acordate pentru fiecare criteriu în parte raportat la numărul de criterii prevăzut pentru categoria respectivă. Lista cererilor aprobate este afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției. De la începutul anului la CJP Neamț s-au înregistrat 7.605 cereri, fiind valorificate 3.134 de bilete de tratament. Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFOTO Câini poliţişti invitaţi la Pet Event
Articolul următorA luat foc o casă din Dochia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.