A VIII-a serie de tratament balnear a anului 2017 (intrare în stațiuni: 24 – 27 iunie) oferă, în județul Neamț, 222 de bilete. Acestea au fost repartizate integral prin alocare automată, pe baza ordinii de ierarhizare a cererilor, în funcţie de opţiunile făcute de solicitanţi.

„Ordinea de ierarhizare a cererilor, prin care se solicită bilete de tratament balnear, este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri, punctajul aferent fiecărei cereri fiind obţinut prin însumarea punctajelor acordate pentru fiecare criteriu în parte raportat la numărul de criterii prevăzut pentru categoria respectivă”, oferă o explicaţie Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Neamţ.

Se asigură tratament balnear în staţiuni în care Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) deține în proprietate structuri de cazare, cât și în alte societăţi comerciale, cu care CNPP a încheiat contracte: Nicolina, Amara, Covasna, Sovata, Neptun, Buziaș, Herculane, Sângeorz Băi, Olănești, Bălțătești, Moneasa, 1 Mai – Oradea, Pucioasa, Lacu Sărat, Căciulata, Târgu Ocna, Saturn, Slănic Moldova, Tușnad, Sarata Monteoru, Mangalia.

„Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile CJP Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției (www.pensiineamt.ro/bilete), precizează aceeaşi instituţie.

De la începutul anului și până la această dată, la CJP Neamț s-au înregistrat 6.270 de cereri pentru acordarea unui bilet de tratament balnear, fiind valorificate 807 bilete de tratament pentru primele 7 serii.

„Reamintim că potrivit Ordinului Președintelui CNPP nr. 129/07.03.2017, pentru a se înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar depune cererea de acordare însoţită în mod obligatoriu de copie după buletin/carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului. Cererea de acordarea se completează numai pe formularul aprobat (Anexa nr. 2 la Ordinul 129/07.03.2017), putând fi transmisă prin poştă, fax, e-mail sau se poate depune personal la casa teritorială de pensii, cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită biletul”, mai precizează CJP Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A IV-A Teiul Poiana Teiului – campioana judeţului, după 4-1 cu Bradu Borca! Speranţa-Moldova 5-2!
Articolul următorAnunț angajare APA SERV SA
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.