Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Neamţ pune la dispoziţie 200 bilete de tratament balnear în cea de a 17-a serie a anului 2016. Această serie are intrare în staţiuni în perioada 28 -30 octombrie, iar CJP Neamţ a distribuit prin aplicaţia informatică doar 159 bilete. Lista cererilor aprobate poate fi vizualizată la sediile CJP Neamţ,  dar şi pe pagina de internet a instituţiei. Au rămas nealocate 41 bilete de tratament în următoarele stațiuni: Herculane, Amara, Lacul Sărat, 1 Mai și Sarata Monteoru.

„Pot beneficia de tratament balnear, în condiţiile legii, persoanele care au calitatea de pensionar al sistemului public de pensii, asigurat al sistemului public de pensii sau beneficiar al prevederilor unei legi speciale, care reglementează dreptul la bilet de tratament, în perioada unui an calendaristic persoana îndreptăţită având posibilitatea de a beneficia de un singur bilet de tratament balnear”, precizează CJP Neamţ.

Durata sejurului este de 16 zile. Pentru a se putea înscrie, potenţialul beneficiar depune cererea de acordare – completată numai pe formularul aprobat – însoţită în mod obligatoriu de copie după buletin/carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului. Cererea de acordarea  trebuie înregistrată cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită biletul. La momentul eliberării biletului, solicitantul trebuie să prezinte şi un bilet de trimitere eliberat de  medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casa de asigurări de sănătate (în copie, dar cu prezentarea originalului).

Până la această dată au fost valorificate 4.311 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate 7.980 cereri de acordare bilet de tratament balnear. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGALERIE FOTO TSD Neamţ a strâns fonduri pentru copiii de la CS Geido Dojo AK
Articolul următorPosturi libere la CJ Neamţ şi Primăria Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.