0:00

Pedeapsă de 10 ani închisoare și daune de 250.000 lei în cazul bărbatului care și-a torturat mama, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGheorghe Lupan, în vârstă de 53 de ani, din comuna Borlești, are de executat 10 ani de închisoare pentru că și-a torturat mama, în vârstă de 81 de ani. Imediat după ce a aflat sentința Tribunalului Neamț, el a atacat-o, astfel că o decizie finală va fi luată de Curtea de Apel Bacău.

Acolo, el va preciza ce anume îl nemulțumește: faptul că a fost condamnat pentru tentativă de omor, cei 250.000 lei daune morale și 5.000 lei daune materiale pe care le are de plătit mamei sale, cheltuielile de transport și spitalizare ale acesteia, sau faptul că este obligat de instanță la tratament medical pe timpul executării pedepsei.

Cruditatea cu care a încercat în fel și chip să-și omoare mama a îngrozit sătenii din Borlești. Gheorghe Lupan locuia cu părinții și cu celălalt frate. Nu se mai înțelegea de ceva vreme cu ai săi, care-i reproșau că bea și că nu se preocupă să-și facă un rost.

În dimineața de 23 mai, pe la ora 11, când mama sa a intrat în cameră și a reluat discuția, fiul ei a atacat-o, a împins-o pe scări, a luat o perdea și a legat-o de gură, a târât-o până în curte, a lovit-o cu picoarele și a vrut s-o arunce în fântână. Mai multe amănunte despre acest caz înfiorător puteți citi aici .

 

C.I.

Articolul precedentDupă o petrecere, un bărbat a făcut stop cardiac şi-a murit
Articolul următorColiziune între două autoturisme, unul dintre şoferi băuse