harpa tantos

„Consilierii PNL vor vota cu mine, nu cu PDL”

Întors recent din București, de la negocierile cu BCR pentru creditul Primăriei Târgu-Neamț, Daniel Harpa, în calitate de președinte al PSD Târgu-Neamț, a desființat practic în urbea pe care o conduce, noua alianță PNL-PDL. Șeful social-democraților din Târgu-Neamț a afirmat că în Consiliul Local, indiferent de această fuziune prin comasare dintre PNL și PDL, consilierii liberali vor vota proiectele sale și totodată, vor vota cu PSD, nu cu PDL.

„Consilierii PNL nu vor vota cu PDL, ci cu mine, cu proiectele inițiate de primar și de PSD. Am o relație bună cu consilierii PNL, sunt oameni de caracter și vă garantez că și mâine dacă se va face fuziune în Consiliul Local dintre PDL și PNL, consilierii liberali vor vota cu mine, nu cu PDL. În Consiliul Local nu se face politică sau cel puțin așa ar trebui să fie. În Consiliul Local se votează pentru oraș, pentru cetățeni, nu pentru partidele politice”, a afirmat Daniel Harpa. Este de așteptat și reacția celor de la PDL, cât și a celor de la PNL, în contextul în care de la centru, cele două partide au primit ordine clare de fuziune prin comasare și în consiliile locale și județene. (C.T. STURZU)

1 COMENTARIU

  1. eu cred ca la Targu Neamt vor vota cu dl Harpa toate partidele.TOATE ACESTE PARTIDE SUNT DE VANZARE LA PSD,IAR FOAMEA DE BANI LA TOTI CONSILIERII ESTE CUMPLITA !

Comments are closed.