Shopping City Piatra-Neamț anunţă o sesiune de yoga, vineri, 18 august, de la ora 19:00, pe terasa proprie. Sesiunea este coordonată de un instructor certificat și atestat, iar la această lecție de yoga se pot înscrie toți doritorii, fie la Info Point-ul din cadrul centrului comercial, fie apelând numărul de telefon 0333/401197.

„Participanții la lecția de yoga de pe terasa Shopping City Piatra-Neamț se vor bucura de 75 de minute de exerciții sub îndrumarea Adrianei Gheorghiu, instructor certificat în stilul Baptiste Power Yoga. Accesul tuturor oaspeților este gratuit, iar vârsta minimă de participare este de 14 ani. Echipamentul cu care trebuie să se prezinte participanții este unul comod, care să le permită să fie flexibili, un prosop și apă”, precizează organizatorii.

Adriana Gheorghiu s-a îndrăgostit de yoga în Elveția, a practicat-o în Canada, devenind un stil de viață, iar acum s-a întors în România să împărtășească tehnicile căpătate la trainingurile și programele la care a participat în Canada, SUA și Anglia cu amatorii acestui sport. „Beneficiile unei practici regulate de yoga sunt nenumărate, fizic, mental și spiritual. Din ce în ce mai multe studii științifice s-au realizat, care demonstrează că ajută la flexibilitate, putere musculară, îmbunătățirea respirației”, dezvăluie Adriana Gheorghiu.

Ea a ales să țină această lecție de yoga în orașul ei natal, de care o leagă foarte multe amintiri din copilărie și adolescențe, pentru a „împărtăși această practică transformatoare” cu toți nemțenii dornici să descopere yoga. Mai multe informații AICI şi AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAnda-Louise Bogza în concert la Biblioteca “Kirileanu”
Articolul următorACTUALIZARE Copac căzut peste un bărbat la Tazlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.