Shopping City Piatra-Neamț sărbătorește vineri, 1 decembrie, un an de la inaugurare. Vor fi nu mai puţin de 3 zile de distracție, multe premii, inaugurarea patinoarului și un concert susținut de Smiley. În perioada 1-3 decembrie, între orele 12:00-18:00, vizitatorii vor putea câștiga pe loc peste 1.000 de premii.

Patinoarul, denumit “The Perfect Ice” va fi inaugurat chiar de Ziua Naţională. Acesta va funcționa între orele 10:00-22:00, iar biletele costă 10 lei. Elevii vor beneficia de gratuitate, pe baza carnetului de note, în intervalul orar 10:00-13:00, de luni până vineri. Vizitatorii care, pe 1 decembrie, vor primi în oraș brățara “Shopping City Piatra-Neamț”, se pot prezenta cu ea, până pe 8 decembrie, la biroul de informații din centrul comercial, primind la schimb o intrare gratuită la patinoar.

“Shopping City Piatra Neamț oferă clienților pe tot parcursul week-end-ului peste 1.000 de premii instant, în funcție de valoarea cumpărăturilor (de la mai puțin de 50 de lei până la cele de peste 200 de lei) și de stocul disponibil. Vizitatorii pot câștiga raclete pentru parbriz, mănuși pentru ecran LCD, vouchere oferite de Gatta, Bulevard Coffee and Cocktail Bar, Credit Amanet, Mondo Kosmetik, Salad Box, umbrele, agende, pixuri, brelocuri, baterii externe și selfiestick-uri Vodafone. Premiile se acordă la standul de premiere amenajat în galeria comercială, în fiecare zi, în intervalul orar 12:00-18:00”, precizează reprezentanţii Shopping City Piatra Neamț

De asemenea, vor fi oferte și cadouri speciale oferite de Otter, Orange, Optica Express, TXM, Pickaboo, Help Net, Smith&Smith, Credit Amanet și Maria’s Ladybugs. Lista detaliată a ofertelor pregătite cu ocazia aniversării Shopping City Piatra-Neamț:

  • Otter – reducere de 20% la articolele de încălțăminte și marochinărie din colecția toamnă – iarnă
  • Orange – reducere de 30% pentru orice accesoriu cumpărat, reducere de 10% la telefoanele achiziționate fără abonament, cadou o baterie externă Orange la orice abonament nou sau prelungire de abonament existent (în limita stocului disponibil)
  • Optica Express – reducere de 25% la orice achiziție
  • TXM  – vouchere de 10% pentru achiziția de jucării
  • Pickaboo – o jucărie de pluș Disney oferită cadou la cumpărături de 100 de lei
  • Help Net – o placă de păr Foltene oferită cadou la orice kit Foltene anticădere pentru bărbați/femei cumpărat și un unt de corp Bottega Verde 50 ml la orice cumpărături de 59 lei din gama Bottega Verde (inclusiv pentru seturi)
  • Smith&Smith – toate tranzacțiile Smith&Smith inițiate la Agenția Smith din Piatra Neamț City și plătite în România sau Republica Moldova vor fi gratuite
  • Credit Amanet – 0% comision pentru primul contract încheiat
  • Maria᾿s Ladybugs – un preț special de 25 de lei la brățările cu bănuț de 10 mm de argint suflat cu aur galben sau roze

Aniversarea Shopping City Piatra-Neamț se încheie duminică, 3 decembrie, cu un concert susținut de Smiley, începând cu ora 20:00. Participarea vizitatorilor la evenimentele organizate cu ocazia aniversării este gratuită. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTârgu-Neamţ: Centru Social în fostul sediu al Ocolului Silvic
Articolul următorBărbat reținut pentru că a mușcat un polițist
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.