0:00

O nouă acțiune de control, făcută de polițiștii de la ordine publică la unitățile care sunt obligate să-și asigure paza, a demonstrat că lucrurile s-au îndreptat pe ici, pe colo, dar tot mai sunt și puncte negre. Într-o singură noapte, au fost controlate 179 de obiective, 94 în mediul urban și 85 în mediul rural.

Paznici de toată isprava: unul beat, altul somnoros, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Polițiștii au constatat că 116 de unități vizate erau asigurate cu societăți de pază, iar 63 prin pază proprie”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. „Totodată, polițiștii au verificat 199 de agenți de pază, doi dintre aceștia fiind echipați și dotați necorespunzător. Pentru abaterile de la legislația privind paza și protecția bunurilor, polițiștii au aplicat 27 sancțiuni contravenționale, de circa 6.300 lei”.

La Roman, în ghereta de la punctul de acces într-un obiectiv, paznicul a fost găsit dormind, iar la o altă firmă agentul de pază era băut. Ambii au fost sancționați cu amenzi de câte 200 de lei. (C.M.; FOTO: Ziarul de Iaşi)

Articolul precedentDocEst – cinci zile de film documentar la Iaşi
Articolul următorCum se scriu știrile la Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.