Patru tineri „viteji” la băutură, reținuți de polițiști și mascați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu mintea tulburată de alcool, patru tineri cu vârste între 17 și 24 de ani din Valea Ursului au vrut să-și regleze neînțelegerile cu un localnic și i-au bătut pe vreo trei. Scandalul de duminică seara, 16 august, a fost potolit de polițiști cu ajutorul mascaților. Doi au fost prinși imediat, dar doi au reușit să fugă în pădure.

Până ce mama celui căutat a sunat la 112, tinerii i-au spart geamurile la casa bărbatului de 41 de ani, cu care aveau o răfuială mai veche, apoi i-au distrus mașina unui consătean care a făcut greșeala să oprească să-i ia. Apoi, s-au oprit la casa altui consătean, de 46 de ani, pe care au vrut să-l lovească. „În urma investigațiilor a rezultat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict mai vechi, patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, din Valea Ursului, s-ar fi deplasat la locuința unui bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, având asupra lor mai multe obiecte contondente, cu care ar fi distrus ferestrele imobilului. Întrucât bărbatul nu se afla la domiciliu, cei în cauză s-ar fi deplasat la locuința mamei sale, unde ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului și l-ar fi lovit pe acesta cu pumnii, picioarele și obiectele deținute asupra lor, părăsind la scurt timp locul faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Cei patru vor fi prezentați astăzi la Parchetul Roman cu propunere de luarea unei măsuri preventive și sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

A.H.

Articolul precedentScădere consistentă, în Neamț- astăzi o singură persoană confirmată, din 78 de cazuri noi în regiunea Nord-Est
Articolul următorO femeie are dosar penal pentru că „șoferul” era băut