0:00

Patru tineri suspecți în mai multe cazuri de furt arestaţi preventiv, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMagistraţii Judecătoriei Iaşi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a patru tineri din Iaşi. Aceştia sunt suspecţii principali în mai multe furturi şi a unei tentative de furt din mai multe unităţi comerciale.

O primă faptă reţinută de procurori în rechizitoriul pe seama lor a avut loc în noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2021, când doi dintre aceştia ar fi pătruns într-un depozit, din municipiul Iaşi şi ar fi sustras cabluri şi tablouri electrice.

În seara de 24 ianuarie, cei patru tineri, împreună cu alte două persoane, ar fi sustras bani din aparate de cafea, aflate într-o societate din Iaşi, iar în seara de 27 ianuarie a.c., ar fi încercat să sustragă bani dintr-un alt aparat de cafea.

Miercuri, 1 februarie, cei patru tineri, reţinuţi initial pentru 24 de ore, au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acestora.

Angela Croitoru

Articolul precedentControale ITM la 40 depozite din Neamț – o amendă de 20.000 lei
Articolul următorCJ Neamţ se va înfrăţi cu Raionul Căuşeni din Republica Moldova
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.