Partidul Pentru Iaşi, tot mai aproape de înregistrare!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOdată depăşită etapa alegerilor locale, Partidul Pentru Iaşi primeşte „undă verde” pentru înscrierea în Registrul Partidelor Politice.

Reprezentanţii acestei formaţiuni au candidat ca independenţi la alegerile locale (şi cu rezultate remarcabile!), înregistrarea partidului fiind blocată la instanţă.

„La sfârșitul anului trecut, am început demersurile pentru înregistrarea partidului Pentru Iași. Două contestații, depuse succesiv de către persoane apropiate unui lider PNL Iași, au dus la noi termene de judecată, făcând imposibilă înregistrarea partidului Pentru Iași înaintea alegerilor locale. Am candidat independenți, iar rezultatele alegerilor au arătat că șicanele procedurale nu pot opri dorința unui număr din ce în ce mai mare de ieșeni de a vedea un alt fel de a face politică”, se precizează pe pagina de Facebook a formaţiunii.

Partidul Pentru Iaşi, tot mai aproape de înregistrare!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAntreprenorul din IT Andrei Postolache, candidat independent la Primăria şi Consiliul Local Iaşi, a fost surpriza plăcută a alegerilor locale. Fondatorul partidului Pentru Iaşi, pe listele căruia nu a putut candida, din cauza unui blocaj juridic, a obţinut 13,2% din voturile pentru funcţia de primar şi 13,1% din cele valabil exprimate pentru Consiliul Local. Aproximativ 13.000 de ieşeni l-au votat pe Andrei Postolache, un nume nou pe scena politică locală, singurul dintre cei 10 candidaţi la Primăria municipiului Iaşi care nu avea trecut politic. (ZCH NEWS)

Articolul precedentConcurs de graffiti la Roman
Articolul următor„Cartianu” şi CNI, premiate de Ministerul Educaţiei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.