Ref. la campania umanitară: Sprijin pentru românii din sudul țării afectați de inundații

Având în vedere drama impresionantă a românilor din județele Gorj, Vâlcea şi Argeş, cărora inundațiile din ultimele zile le-au distrus gospodăriile, Fundația Mișcarea Populară și Partidul Mișcarea Populară Piatra Neamț au demarat la începutul lunii august o campanie de strângere de ajutorare a persoanele sinistrate.

Astăzi, 12 august, donațiile vor fi trimise către persoanele sinistrate. Pietrenii și-au dovedit încă o dată spiritul de solidaritate și omenie și au răspuns apelului nostru, astfel încât am reușit să strângem: peste 30 de saci de îmbrăcăminte, 10 baxuri de apă, perne și plapume, lenjerii, pături, încălțăminte pentru adulți și copii,  2 baxuri ulei, jucării, veselă (tacâmuri, farfurii, pahare), televizoare etc.

Mulțumim tuturor celor care s-au alăturat demersului nostru, un demers de suflet și de solidaritate cu români aflați într-o situație critică. Ne bucurăm că putem să facem ceva pentru acei oameni, cât de puțin, și că exemplu nostru a fost preluat și de alții. E o dovadă în plus că, în ciuda diverselor divergențe existente în societate, solidaritatea între români este acolo, e o valoare de nezdruncinat. În ceea ce privește lucrurile donate, acestea vor pleca către persoanele sinistrate în cursul zilei de azi.” a declarat Mihaela Stoica, președintele organizației PMP Piatra Neamț.

Biroul de Comunicare al PMP Piatra Neamț

Articolul precedentSergiu Celibidache – 18 ani de la plecare
Articolul următorDSP-ul se grăbește încet spre tarabele neautorizate