0:00

Cum vremea a fost una destul de instabilă în ultima perioadă de timp, câteva sute de turiști au luat cu asalt astăzi, 19 februarie, pârtia și parcul de distracții Durău dornici să se bucure de zăpadă. Vremea bună și posibilitățile multiple de a petrece timp în aer liber cu prietenii și familia au fost motivele aglomerației de pe pârtie.

Instalațiile au funcționat la maximum după cum se poate vedea și pe imaginile camerelor web din zonă, iar turiștii de toate vârstele s-au bucurat din plin de atracțiile existente. Dacă pe Ceahlău, la altitudini de peste 1700 de metri azi-noapte a fost viscol, iar acum este ceață, pe pârtie vremea este numai bună de schiat.

Adulții s-au bucurat de noile atracții,  bicicleta rotativă, giroscopul uman și pista de tubbing cu trambulină, iar cei mici de trambuline, complexul de escaladă cu tobogane și caruselele colorate. Zona de food court a fost și ea super aglomerată, turiștii având de unde allege modalități de a-și reîncarca bateriile cu energie.

Angela Croitoru

Articolul precedentMedicul ieșean care folosea stenturi de la morți, reținut. 25 de stenturi și 36 tablouri semnate de pictori români celebri între confiscări
Articolul următorNeamțul sub cod portocaliu de viscol și cod galben de inundații
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.