Scandalul din PSD nu pare să atingă la vedere județul Neamț, care s-a pronunțat doar prin postările personale ale lui Ionel Arsene, care a vorbit în numele organizației. Pe de altă parte, dacă facem abstracție de feisbucisme, parlamentarii de Neamț par să aștepte ședința CEX-ului ca să se decidă dacă-și fac cunoscute adevăratele opțiuni. Deocamdată, democratic, ei spun ce spune șeful local. Și vor doar liniște și bună înțelegere, ca să facă legi.

Deputat Viorel  Stan – „Ce așteptări să am? Maturitate, o trezire la realitate a tuturor oamenilor politici membri ai Cex și continuarea tuturor proiectelor pe care ni le-am propus, le-am propus alegătorilor prin programul de guvernare, atunci când ne-am prezentat în fața acestora la alegerile parlamentare”.Parlamentari PSD de Neamț vor doar liniște, liniște și iar liniște, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Senator Dan Manoliu – „Vreau să se facă liniște. Atât vreau. Liniște și înțelegere”.

Deputat Alexandru Rotaru – „Ce așteptări să am? Să se clarifice lucrurile. Este o chestiune internă, forurile de conducere ale partidului hotărăsc ceea ce se întâmplă. Vom vedea ce hotărâri o se ia și atunci o să pot să-mi dau și eu cu părerea. Deocamdată structurile de conducere ale partidului hotărăsc”.

Deputat Ciprian Șerban – „Ce așteptări pot să am? Să fie liniște, să se liniștească toată lumea. Să ne putem face treaba. Am fost aleși să facem legi nu să ne certăm”.  Parlamentari PSD de Neamț vor doar liniște, liniște și iar liniște, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Senator Emilia Arcan – „Am încredere că lucrurile vor intra pe făgașul cel bun. Cei care sunt anti Liviu Dragnea de ce nu și-au manifestat revoltă când au fost puși pe funcții? Firea, Neacșu, Stănescu…fac parte din Biroul Permanent. Sunt mâhnită, revoltată de acești oameni trădători. Regret că au apărut nemulțumiți în sânul Partidului Social-Democrat, care caută să dea altă orientare formațiunii, fiind pe de o parte forțați de împrejurări, dar urmărindu-și și interesele personale, neglijându-i pe cei care le-au dat votul. Încă o dată îmi exprim speranța revenirii PSD pe drumul normalității, pentru a nu ne dezamăgi oamenii care ne-au ales să deținem această guvernare și milioanele de români care cred în noi, în proiectele noastre, în stabilitate. Personal îl susțin și sunt alături de președintele partidului, domnul Liviu Dragnea.”

Deputat Neculai Iftimie – “E regretabil că asistăm la tensiunea izbucnită în ultima vreme în interiorul PSD, care nu are cum să nu lase urme adânci asupra imaginii partidului. Nu ne fac bine deloc aceste diferende, trebuie să ducem la capăt multe legi, să îndeplinim proiectele cu care ne-am angajat în faţa electoratului, să ne întoarcem la problemele de zi cu zi ale guvernării alături de partenerii noștri de la ALDE” – text de pe o rețea de socializare.

Dănuț Andrușcă nu a răspuns la telefon.

(I.Ș.)

Articolul precedentFOTO&VIDEO CSM Ceahlăul a realizat poza oficială pentru sezonul 2018-2019
Articolul următorTraficul de influență de la Hidroelectrica – achitare în prima instanță
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.