0:00

Consilierii locali vor trebui să decidă dacă adoptă sau nu, în ședința ordinară a Consilului Local Piatra Neamț, de joi, 30 martie, o hotărâre privind modificarea regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciului public de administrare, întreţinere şi exploatare a parcărilor de reşedinţă şi a parcărilor închiriate instituţiilor publice sau private de pe domeniul public şi privat al municipiului Piatra Neamţ, propusă de SC Parking SA.

Parking revine în prim-plan cu reguli pentru ridicarea autovehiculelor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNoutățile au în vedere: blocarea roților („Potrivit prevederilor legale în vigoare, se procedează la blocarea roții autovehiculului care este staționat sau parcat neregulamentar pe domeniul public al municipiului Piatra Neamț – spații verzi, trotuare – pe locul de parcare închiriat prin contract altei persoane sau care împiedică utilizarea normală a parcării, precum și pentru locurile amenajate dar necontractate”); ridicarea autovehiculelor („La ridicarea autovehicului se va întocmi un proces verbal de către o comisie de constatare formată din împuterniciții primarului și polițiști din cadrul Poliției Locale a Municipiului Piatra Neamt. Procesul verbal va fi întocmit în prezența a doi martori, de regulă locatari ai unor blocuri din vecinătatea terenului pe care se află autovehiculul fără stăpân sau abandonat”); plata pentru recuperarea acestora după ridicare (”Dacă proprietarul sau deținătorul legal al vehicului abandonat/blocat achită suma de 200 de lei cu titlul de recuperare a autovehicului operatorului de parcare, și 20 de lei pentru fiecare zi de staționare în parcul auto, dispoziția primarului rămâne fără obiect,iar autovehiculul va fi restituit”). (Ana MOISE)

Articolul precedentElevii și profesorii, resuscitați înainte de examenele naționale
Articolul următorPrimarul Harpa s-a întors mai mult cu promisiuni de la Bruxelles
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. blocarea pt „pentru locurile amenajate dar necontractate” e abuziva: daca mergi in vizita la cineva, unde sa parchezi? Normal ca nu pe un loc contractat, ci pe unul necotractat, daca nu sunt locuri cu plata in apropiere. Si daca niciuna din variante nu e ok din punctul de vedere al parkingului, care e solutia lor?

Comentariile sunt închise.