0:00

Părintele Calistrat, VIRAL PE FACEBOOK: „Bisericile noastre sunt pline de Partidul Babelor Conservatoare”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn preot de la o mănăstire din judeţul Iaşi a devenit ”vedetă” pe Facebook, după ce a postat mai multe clipuri cu predici mai puţin obişnuite pentru mesajul tipic ortodox, relatează gandul.info.

Astfel, într-o predică postată pe 23 februarie, Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni afirmă: ‘‘Toate bisericile noastre creştine sunt pline de Partidul Babelor Conservatoare”.

Într-un alt clip, Părintele Calistrat afirmă: ”Nu te încuia în sufragerie, tu, babă gâlcevitoare şi arţăgoasă, după ce i-ai spurcat pe toţi şi începi să citeşti Psaltirea!”.

Într-o altă filmare, Părintele Calistrat spune: ”Dacă acum, după 25 de ani de libertate, s-ar întoarce sistemul comunist cu turnători şi ciripitori… toată societatea ar fi arestată! La câtă răutate s-a strâns în oameni în aşa zisa libertate democratică, oamenii ar fi în stare să se bage unii pe alţii la puşcărie”.

Pagina de Facebook a Părintelui Calistrat are 13.500 de Like-uri, iar postarea cu ”Partidul Babelor Conservatoare” a strâns aproape 1.800 de Share-uri.

Video cu părintele Calistrat, aici: https://www.facebook.com/pcalistrat

Articolul precedentConsiliul Naţional al Elevilor şi Religia
Articolul următorISU NEAMŢ: Raport de iarnă (25 – 26 februarie)
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.