reclama autocenter

papagalii fara bilet

La sădința ordinară, care să petrece zilnic de două ori pe săptămână, am luat la puricat cejeul lu` domnu Tărâță (să trăiț`!) ca să videm cum să mai mișcă majoritățile gheboase, că zău dacă mai înțălege cineva cu careva cu cine votează. Ș-acuma că dacă nu-i majoritate, nu trece proiectele și e deranj la bănet și-o grămadă de alte acareturi. Da` să vedeți parascovenie. Să duseră pepededeii și cu peneleii să se discute pe ei la un pahar de vin (adecă un fel de extraordinară, că nu era cu bani) și după vreo două păhare li s-o făcut de-o majoritate. Și tzup la uneperei să vază dacă le place, numai că o uitat că ei sunt de fapt într-o alianție și nu să face să o strice și iar să o face. Da` un șpionete o dat pe goarnă la pesedeu și junele șăf , și el un pic mușcat de filozera lânoasă, să pune să sune pe celulare toți consilierii lui dânsu` să să dea defecți la ședința cejeului. Și la vinoase mai departe. Dimineața, după ce s-o limpezit majoritatea vinului din cei neuroni, junele șăf ș-o dat seama că unepereii este băieți salon și brusc, iar pe călărit celulare să vină creștinii la șădință. Acum, noi mai știm că și pedeleii o avut o cumpănă cu mersul la ședință, noroc dă celulare că s-o rezolvat încă o ședință- cu chiuituri. Așteptăm viitoarea majoritate, numai că trebe văzut ce fel de vin beau oamenii ăștia că ceva nu-i cușher, vorba lui cumătru cu perciuni.

Eheeee, da` alta mai abrașă de la penelei, zice cum că că dupe discuțiile cu pesedeii, adecă colegii de aleanță, s-or dus cu mic cu mare (în rang) să se reapauzeze ca orice creștin, la un mic ș-o bere la țentru. Și de la a treia bere au realizat că de fapt au discutat degeaba. La a patra bere au început să se simță singulari și cam cu voturile pleoștite, și mare lucru dacă scot ei la anu` medie de trece la europarlamentarele patriei. La a cincea bere o început să-și deie telefoane unu altuia să vază cum să face să mai aibe niște proțenturi că să supără inșii de la București și nu-i a bună. Acuma noi n-am beut beri, dar credem că ar fi bine să să apuce să ducă copchii și damele în munți, să pârjolească holdele (da` cam plouă…), să otrăvească fântânili și să ocupe gările. După care să mai vază cum e cu proțenturile de câștigat. Aferim !

Apăi mai merge o vorbă pă surse, adică pe supt pene, cum că că în urbea lui conu` Leo (să trăiț !) o fost o petrecanie cu oarece grangure dă la guvernoi, de s-o lăsat cu chiuituri și zaiafet cu dame, bașca inșii nefiind deprinși cu două litre de lichide pă zi, ș-ar făcut de cap. Da` cică un nene are și nește filmuri pă celulare cu scene dă scandal, da noi nu ne uităm la așa ceva. Acuma asta n-ar fi nemica, că nu să știe ce face omu` la beutură, da` omu` cu felmele o mai făcut una la magazinu` cu nume nemțăsc, de era buluc de lume, care mai mare, care mai mic. Că cică l-o pus necuratu pă un indian să șterpelească oarece de pren magazin și l-o prins păzitorii vegelenți dă naretă. Acuma nu știm dacă iera rudenie cu pomenitu`, da` el s-o băgat să nu-l indoaie la coaste oamenii. Ba la un ceas, hop, mașini cu girofare și cu flăcăi erecți sub măști. Unii o zis că-i bal masche, da` ei nu și nu, că-s pă bune. Așa că s-o dat și ei la studiat să vază cine cu cine, care cu care, cine pe care și tot felul de cheștiuni din astea, că o trebuit să să intervină dișcret pe la dosu` grădinii, să nu ducă pe nime la răcoare că e păcat. Și duși au fost. De unde am conclozionat că musai omu` nostru mare lucru dacă nu are trecere pă fir scurt cu oarece domni mai erecți decât mașcații. Mai videm.

Articolul precedentCod portocaliu…
Articolul următorOrar pentru vaci la Târgu Neamţ