0:00

În această dimineaţă, 13 ianuarie, la un liceu din judeţul Bacău a fost mare agitaţie. Toţi cei 248 de elevi, 15 profesori şi alţi angajaţi ai Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuţă” Podu Turcului au fost evacuaţi din şcoală şi au fost chemaţi de urgenţă pompierii. Toată panica a pornit de la o sală de clasă din care ieşea fum. Câţiva profesori mai cu iniţiativă au reuşit să stingă singuri micul incendiu produs, pentru că nişte elevi s-au jucat cu focul şi au dat foc unei planşe de polistiren, după cum a transmis ISU Bacău.

Panică şi 266 de elevi şi profesori evacuaţi dintr-un liceu, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul era lichidat de către cadrele didactice.  Acesta s-a manifestat într-o sală de clasă, la nivelul unei planșe de polistiren. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, din liceu fiind evacuate de către cadrele didactice 266 persoane (248 elevi, 15 profesori și trei cadre auxiliare). Din cercetările efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de producere a incendiului este jocul copiilor cu focul”, a precizat sergent major Ema Tereş, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. (A.C.(

Articolul precedentGeorge Lazăr, președinte PNL Neamț: „Persoanele vulnerabile vor beneficia de sprijin financiar pentru plata facturilor la energie, în 2023!”
Articolul următorOctogenar dispărut de acasă, găsit decedat în câmp
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.