0:00

Astăzi, 6 aprilie, în jurul orei 4,00, flăcări au izbucnit la o magazie într-o gospodărie din satul Ticoș, comuna Bicazu Ardelean. Până ce oamenii s-au dezmeticit şi au apucat să alerteze pompierii, focul s-a extins şi la acoperişul casei de locuit.

Au intervenit pentru stingerea incendiului echipaje de la Detaşamentul Piatra Neamţ şi serviciile de voluntari din Bicazul Ardelean şi Bicaz Chei.

Panică la un incendiu în Bicazul Ardelean, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul și la acoperișul unei anexe gospodărești, la acoperișul locuinței cu posibilitatea propagării la întreaga construcție și la anexele gospodărești aflate în gospodăria învecinată“, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Proprietara casei, o femeie în vârstă de 74 de ani, a suferit un puternic atac de panică, primind îngrijiri la faţa locului de la paramedicii SMURD şi fiind transportată apoi, pentru îngrijiri de specialitate, la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Bicaz.

Panică la un incendiu în Bicazul Ardelean, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Au ars: magazia în suprafață de 35 mp, acoperișul locuinței de 30 mp și 2 mc de cherestea din curtea gospodăriei învecinate.

Pompierii au stabilit, după finalizarea intervenţiei, că incendiul a fost provocat de un coș de fum deteriorat.

Angela Croitoru

FOTO: ISU Neamț

Articolul precedentVIDEO: Fabrică de țigări ilegală la Humulești – „investiție” în 20 tone de tutun pentru a obține 2 milioane euro
Articolul următorComunicat de presă: Eugen Țapu-Nazare, senator PNL: „Programe de finanțare și garantare în domenii prioritare ale economiei”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.