tg cl nou

* Toma Ovidiu Cătălin l-a înlocuit pe demisionarul Vasile Cojocariu

În ședința ordinară a Consiliului Local Tîrgu-Neamț de vineri, 29 noiembrie, cele 9 proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi, alături de cele 5 note de propuneri suplimentare, au fost votate cu majoritate de voturi. Cel mai dezbătut proiect a fost cel cu privire la numirea noului director al societăţii ECO, în persoana lui Toma Ovidiu Cătălin, care l-a înlocuit pe Vasile Cojocariu. O mare parte dintre consilierii locali și-au exprimat încrederea în noul director că va aduce performanță la societate. Primul consilier care a deschis subiectul a fost Mihaela Marian care a cerut fostului director să prezinte un raport cu situația economică a societății și procesul verbal de predare-primire.

Primarul Daniel Harpa a ținut și el să-și exprime încrederea în noul director: „Domnul Cojocariu și-a depus demisia din motive personale. Societatea e pe minus și are probleme financiare. Noul director va veni cu un proiect de management pentru redresarea societății și vi-l va prezenta la următoarea ședință când va fi și dânsul prezent. Am încredere în dânsul, pentru că este în domeniu, are studii de management în deșeuri, ingineria mediului. Va exista și un control de la ANAF la societate timp de două săptămâni, iar după această perioadă vom avea un raport despre societate”. Consilierul Daniel Cozma e convins că, până la sfârșitul anului, societatea va fi pe plus: „Demisia domnului Cojocariu a fost una demnă și de onoare. L-am invitat să vină la ședință, dar se pare că nu a dorit. Eu sunt sigur că până la sfârșitul anului societatea ECO va fi pe plus, odată cu numirea noului director”.

De cealaltă parte, consilierul local Mișu Câmpeanu a intervenit pentru a afirma că și-ar fi dorit să se organizeze un concurs în prealabil: „Va fi o mare răspundere pentru noul director, dar mi-aș fi dorit să se fi organizat un concurs, cu un CV amănunțit. După ce câștiga concursul putea fi numit în funcție”.

Viorel Bălțătescu și-a exprimat și el încrederea în capacitatea noului director: „E un băiat tânăr, capabil și sunt sigur că va face treabă bună la societate”. Toți consilierii au votat pentru numirea noului director, cu excepția consilierului Gheorghe Trofin, de la PP-DD, care s-a abținut.

Ciprian Traian STURZU

1 COMENTARIU

  1. Domnule primarHarpa nu va mai faceti de ras cu personaje anonime care nu au confirmat nimic nicaieri.Mai mult ca sigur va urma si alt director ,,,si iar alt director si toate astea se vor intampla ca dumneavoastra numiti oameni pe posturi dificile pe baza politica uitand sa analizati si alte criterii.Ati numit pana acum numai semi sau sferto specialisti cu capete prea mici pentru palariile de sefi(gen directori la scoli sau spital)Rezultatele sunt pe masura oamenilor pe care-i numiti,si dati dovada de DILETANTISM ca sef al orasului! CU ASA NUMIRI IN FUNCTII ,DE JOS PANA SUS REZULTATELE VOR FI SI SUNT CATASTROFALE.NICIUNUL DINTRE CEI NUMITI DE DUMNEAVOASTRA NU ARE CAPACITATEA SA CONDUCA NIMIC, PE BAZA DE LEGALITATE SI CU REZULTATE FINALE CONCRETE !VA TRECE MANDATUL INTR-O BAJBAIALA INFIORATOARE.LA CAPITOLU SELECTIE DE CADRE si tot asa VA FACETI DE RAS.Lumea vede si va analizeaza!ATI FACUT DIN SEFII TARGULUI UN FEL DE ECHIPA DE FOTBAL A LUI PITURCA…ADICA JOACA DAR NU POT DA GOLURI !

Comments are closed.