pietricica turism

Că tot se poartă informațiile dă pe surse, aflăm și noi pe aceeași cale că în procesul domnului premare de la noi, unul din martori este un prieten al dânsului, chiar conselier bățos, bașca creator de modă, specialist în turism și lucrător la sarea națională. Pe lângă asta zice lumea cum că insul ar fi și-ntr-o legătură personală cu un celebru și vorbăreț avocat, fapt care ar putea să-i fie de folos. Așteptăm să videm ce-o să fie, dar după merge lucrurile, posibil să apară persoane surpriză, care o să dea din casă sub presiunea celor de la trei litere, care cu valul de ridicări din ultima perioadă și-au dat examenul de bau-bau național.

 Trebe să va zicem că nu mai putem zbura în voie pe cerul Pietrei, pentru că riscăm, mai ales ăsta den mijloc care cam înroșește fiolele, să dăm cu capul de telegondoalele care umblă bezmetice de la gară către Cozla. Acuma, din ce știm noi, coșărcile astea cu cabină nu-s chiar de capul lor, pentru că ele cară personalul de la restorantul din deal, care este administrat de un nene prezent într-un celebru of shore cu sediul într-un paradis fiscal, firește. Acuma refuzăm să credem că instalația asta o ajuns să care navetiști, deși noi zicem că e de mare fiță să zici că faci naveta cu telegondola. Oare de ce nu s-o făcut una până la târgu cu cetate ori până la dom Leo?

 Să vedeți alta. După ce s-o scris la gazetă că un oarece clubușor de fotbal consumă pe hârtie cam cât un reghiment de cavalerie cu tot cu statu major, s-or adunat o seamă de experți ca să vază cum e cu oamenii ăștia de mănâncă așa de mult. Și s-or dus acolo, o văzut, s-or uitat și-acuma scriu concluziile, dar nu pe foi multe că acțiunea nu s-o propagat în profunzime, ci numai la nivel de pospai, ca să nu zice lumea că nu s-o luat atitudine. În rest, se schimbă șăfi pe acolo din luni în miercuri, se mai joacă fotbal, se înjură, se scuipă semințe și celelante ale sportului ăsta cu balonu rotund, vorba unui celebru nene gazetar de la București.

1 COMENTARIU

  1. mai nene, cine te-a invatat pe tine sa faci gazetarie?
    Ce naiba e cu limbajul asta prost si veninos?
    Scrie bah ce ai de scris si lasa formularile tale de complexat provincial!

Comments are closed.