reclama autocenter

Echipa de Liga a IV-a Ozana Târgu Neamţ a demarat deja campania de achiziţii pentru returul campionatului. Noutăţile formaţiei clasate pe locul secund după prima parte a sezonului sunt în număr de şapte.

Radu MIRON (sare la cap)-o achiziţie preţioasă pentru Ozana Târgu Neamţ

Atrage în primul rând atenţia transferul lui Radu Miron, de la Speranţa Răuceşti, căpitan şi unul dintre jucătorii emblematici ai acestei formaţii. De asemenea, Ozana Târgu Neamţ aduce pentru retur şi trei fotbalişti ai desfiinţatei CSM Roman: Marian Marin, Sorin Dutciuc şi Mădălin Popa, toţi având o experienţă de luat în seamă la nivelul Ligii a III-a. Noutăţile sunt completate de Alex Dumitru (Huşana Huşi), Daniel Cristescu (Viitorul Liteni) şi Alexandru Vavriţa (CSM Paşcani).

Victor-Andrei ISACHE, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ

“Am căutat să aducem în această pauză de iarnă jucători cu experienţă care să ne ajute la îndeplinirea obiectivului propus, acela de a promova la finele sezonului. Sunt de părere că, în acest moment, echipa este acoperită pe toate posturile şi cred că aceşti jucători sunt ceea ce ne trebuie”, a declarat Victor-Andrei Isache, pentru portalul oficial al grupării târgnemţene.

Ozana Târgu Neamţ va beneficia de două cantonamente, primul la finalul lunii februarie, iar cel de-al doilea la mijlocul lunii martie, ambele pe plan local. În acest moment, Ozana Târgu Neamţ ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii a IV-a, la trei puncte în urma liderului Bradu Borca, cu care se va şi confrunta în prima etapă a returului, pe stadionul “Cetatea”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCOD GALBEN de viscol în zona montană a judeţelor Bacău, Neamţ şi Suceava
Articolul următorCSM Ceahlăul, reunire cu o singură noutate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.