pietricica turism

Radu Miron (Ozana Târgu Neamţ) a fost suspendat pentru două etape, prin decizia Comisiei de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ, după cartonaşul roşu primit duminică, 7 aprilie.

“A fost eliminat din joc în minutul 78 pentru cumul de două cartonașe galbene (min. 78+78); după primirea cartonașului roșu a adresat injurii arbitrului – se suspendă pe două etape (…) și se amendează cu suma de 300 lei”, potrivit unui comunicat de presă al AJF Neamţ.

“Suntem nemulţumiţi de suspendarea pentru două etape dictată împotriva lui Radu Miron. Sincer eu mă aşteptam, deoarece toate deciziile AJF Neamţ din ultima perioadă ne-au dezavantajat. Până şi la meciul de mâine din Cupa României, noi avem de parcurs distanţa cea mai lungă, până la Tămăşeni. Radu Miron a primit două cartonaşe galbene, pentru proteste, în mai puţin de un minut, lucru cu care eu nu m-am mai întâlnit pe un teren de fotbal”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Ozana Târgu Neamţ a făcut 0-0, pe teren propriu, cu Victoria Horia, iar duminică, 14 aprilie, dispută derby-ul din deplasare cu Speranţa Răuceşti, echipă la care Radu Miron a evoluat până în iarnă.

O suspendare de două etape a primit şi Vlăduţ Cojoc (ASF Girov), care “a fost eliminat din joc în minutul 80 pentru injurii la adresa arbitrului”. De asemenea, au fost sancţionaţi cu câte o etapă de suspendare Alexandru Văduva (Siretul Doljești), care “a fost eliminat din joc în minutul 72 pentru cumul de 2 cartonașe galbene (min. 18+72)” şi Bogdan Emanuel Chihalău (Unirea Tămășeni), care “a fost eliminat din joc în minutul 5 pentru fault în postură de ultim apărător”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS-Ozana Târgu Neamţ)