0:00

În județul Neamț, funcționează compania județeană Apa Serv SA, care s-a dovedit a fi o vacă bună de muls pentru politicienii locali de toate culorile. Compania are în Adunarea Generală a Acționarilor un număr de 11 (unsprezece!) consilieri județeni, care încasau lunar 1777 lei/net. La inițiativa și presiunea săptămânalului Mesagerul de Neamț, recent, au votat reducerea indemnizației la 1000 de lei.

Deoarece atâția membri în AGA nu se întâlnesc nici la marile companii de stat, Mesagerul de Neamț vă propune să inițiem, public, un proiect de hotărâre, prin care numărul agamanilor județeni să scadă la maximum 5, iar indemnizația să fie redusă la nivelul celei de consilier județean. Și întrucât toți politicienii locali vorbesc despre economii la această companie, să se reducă numărul membrilor din Consiliul de Administrație, de la 7 la 3. Aceștia ar fi primii pași spre o normalitate, pe care abia atunci am putea-o considera suportabilă și pentru cetățenii acestui județ și pentru companie, deopotrivă. Următorul pas va fi să continuăm demersurile împreună, pentru a le aduce aminte că sunt în slujba cetățeanului, și să inițiem procedurile și pentru reducerea cheltuielilor, inclusiv cele salariale.

Dacă reușim, într-un timp scurt, să strângem suficiente semnături, putem determina schimbarea unor situații aberante! Semnați petiția aici!

”Oprește risipa de la Apa Serv!”. Semnează petiția pentru reducerea numărului de agamani!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

 

 

Articolul precedentA început ancheta în cazul profesoarei de la Horia, pe stilul ISJ Neamț
Articolul următorPoliţia Neamț s-a autosesizat în cazul profesoarei de la Horia
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.