0:00

Opoziția din Târgu-Neamț pare destul de mulțumită de rezultatul scos la alegerile prezidențiale și este optimistă pentru turul 2 din 16 noiembrie. Aurel Aciocârlănoae, președintele PDL Târgu-Neamț, declară că ACL și-a îndeplinit target-ul propus la aceste alegeri. „Ne-am îndeplinit target-ul fixat. Am făcut o campanie curată, iar ceea ce a făcut PSD, nu ne interesează. La Târgu-Neamț, ACL a obținut 25%, iar în contextul alegerilor suntem mulțumiți de rezultat. Sperăm ca pe 16 noiembrie să facem mai mult. Ne vom organiza mai bine pentru turul 2”, ne-a spus șeful PDL Târgu-Neamț.

Maria Vrînceanu, vicepreședinte PDL Târgu-Neamț , ne-a spus că se putea și mai bine decât scorul obținut, dar speră că, în turul 2, printr-o mobilizare exemplară să se obțină un rezultat mai bun. „Din punctul meu de vedere se putea mai bine, dar în turul 2 lucrurile vor sta altfel dacă vom ști să ne mobilizăm și să le explicăm oamenilor realitatea”.

Daniel Cozma, vicepreședinte PNL Târgu-Neamț, consideră că electoratul PNL și-a făcut datoria. „Electoratul PNL și-a făcut datoria și oricum noi ne-am aflat întotdeauna între 25 și 30%. Mulțumesc electoratului PNL pentru votul dat”, a spus Daniel Cozma. Viorel Bălțătescu, șeful PMP Târgu-Neamț, se declară și el mulțumit de procentul obținut pe oraș de către candidatul Elena Udrea.

„Sunt mulțumit de procentul obținut mai ales că am primit cu 55 de voturi mai multe decât la alegerile europarlamentare. Dacă ne implicam mai mult poate obțineam un procent mai mare. Deocamdată nu am primit indicații de la nivelul central al partidului cu privire la cine vom susține în turul 2, dar săptămâna asta vom ști sigur”, ne-a spus șeful PMP. La Târgu-Neamț candidatul PMP Elena Udrea a obținut 3,7%, adică 366 de voturi.

C.T. STURZU

Articolul precedentManifestări de Ziua Vânătorilor de Munte
Articolul următorDascăli în căutarea locului definitiv la catedră

1 COMENTARIU

  1. 3,7 % a obtinut Elena Udrea la Tg.Neamt? Si tu, Baltatescule, inca nu ti-ai dat demisia de onoare? Esti printre ultimii din tara si mai ai tupeul sa dai declaratii ca esti multumit in loc sa te ascunzi in vreo grota parasita de pustnici? Eu te sfatuiesc sa-ti prezinti demisia elegant, ca sa nu suporti rusinea demiterii pentru incompetenta!!!

Comentariile sunt închise.