Omul care trăia printre gunoaie a fost evacuat de pe Pietricica, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat din Piatra-Neamț care își înjghebase un adăpost din gunoaiele aruncate de alții a fost predat, astăzi, 20 martie, de către polițiștii locali asistenților sociali de la DAS. Acesta adunase, pe lângă grămezile de deșeuri, și o adevărată haită de câini maidanezi care deveniseră agresivi.

O persoană fără adăpost care își amenajase un culcuș în pădurea de pe unul dintre versanții Pietricicăi a fost predată de către echipajele Poliției Locale Piatra Neamț, reprezentanților Direcției de Asistență Socială, în vederea luării măsurilor de protecție ce se impun în astfel de cazuri.

Respectivul nu locuia singur pe munte (versantul dinspre strada Orhei), ci împreună cu mai mulți câini fără stăpân care, de cele mai multe ori deveneu agresivi în prezența trecătorilor ce tranzitau trotuarele și împrejurimile străzii Orhei.

Omul care trăia printre gunoaie a fost evacuat de pe Pietricica, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii locali de ordine publică au identificat culcușul improvizat între copaci, iar lucrătorii SC Salubritas au capturat și transportat la adăpostul public 4 câini fără stăpân.

S.P., cunoscut ca persoană fără adăpost, a fost condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț unde în urma identificării, a fost predat asistenților sociali din cadrul D.A.S. Piatra Neamț. Tot cu sprijinul SC Salubritas întreaga zonă a fost salubrizată, de la ”locuința” respectivă strângându-se zeci de saci de deșeuri textile și menajere”, precizează Poliția Locală Piatra-Neamț, pe contul de socializare al instituției.

A.C.

Articolul precedentLebădă moartă recuperată de pompieri la Bâtca Doamnei
Articolul următorPiatra Neamț: Femeie lovită pe trecerea pentru pietoni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.