Gelu CracanaFostul ofiţer de presă al Clubului Ceahlăul are de gând să scrie o carte despre activitatea lui Gheorghe Ştefan în fotbal.

„Domnul Ştefan mi-a dat acceptul să scriu o carte despre dânsul. I-am spus că nu mă interesează politica şi primăria, ci doar ce a făcut dânsul pentru fotbal”, a declarat Crăcană.

Cum despre activitatea politică şi cea din primărie a lui Pinalti scriu, mai nou, procurorii, ideea lui Gelu Crăcană poate fi o încercare de a echilibra balanţa. Totuşi, Clubul Ceahlăul nu este deloc într-o situaţie fericită şi a ajuns aici şi din cauza oamenilor numiţi de Ştefan în funcţii cheie.

„Dacă am ceva să-i reproşez lui Gheorghe Ştefan este că a avut încredere în mai mulţi oameni din conducerea clubului, care au contribuit din plin la situaţia actuală prin care trece echipa. Acei conducători în loc să se gândească la binele echipei, s-au gândit la binele personal. I-am spus cine sunt şi asta este părerea mea personală. Nu are rost să deschid un conflict acum cu ei, când nu mai fac parte din club”, a mărturisit Gelu Crăcană, cel care nu l-a investit cu încredere nici pe Angelo Massone, actualul administrator al FC Ceahlăul SA. „N-a făcut nimic bun pentru club. S-a rugat să mai stau ofiţer de presă la Ceahlăul, promiţându-mi că-mi va achita salariul, dar eu nu trăiesc din promisiuni. Momentan sunt consilierul personal al primarului localităţii Ştefan cel Mare şi-mi văd de treabă la primărie”, a conchis fostul ofiţer de presă al Ceahlăului.