adrian rugina 04 my dying brideArtişti din Marea Britanie aduc omagiu pietreanului Adrian Rugină, eroul de la Clubul “Colectiv”, omul care şi-a sacrificat propria viaţa pentru a o salva pe a altora.

Într-o postare din urmă cu o oră, pe pagina oficială de Facebook, grupul britanic My Dying Bride rememorează calităţile rockerului din România, îşi exprimă regretul faţă de prematura dispariţia a lui Adrian Rugină şi transmit condoleanţe familiei.

”Omagiu prietenului nostru Adrian Rugină. Suntem profund întristați și șocați de vestea că prietenul și colegul nostru muzician Adrian Rugină a murit în incendiul izbucnit vinerea trecută în clubul din București. A fost un bărbat bun și curajos și nici un cuvânt nu poate descrie pierderea suferită. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa în aceste clipe cu adevărat tragice. A trăit ca un luptător heavy metal și a murit precum a trăit, mereu ajutând pe alții, un adevărat erou!”, au postat membrii trupei britanice My Dying Bride pe pagina oficială de Facebook.

Pentru conformitate, AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentSADOVENIANA la Biblioteca „Kirileanu”
Articolul următorTRAGEDIA “COLECTIV”: Mii de protestatari în Piaţa Victoriei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.