adrian rugina 04 my dying brideArtişti din Marea Britanie aduc omagiu pietreanului Adrian Rugină, eroul de la Clubul “Colectiv”, omul care şi-a sacrificat propria viaţa pentru a o salva pe a altora.

Într-o postare din urmă cu o oră, pe pagina oficială de Facebook, grupul britanic My Dying Bride rememorează calităţile rockerului din România, îşi exprimă regretul faţă de prematura dispariţia a lui Adrian Rugină şi transmit condoleanţe familiei.

”Omagiu prietenului nostru Adrian Rugină. Suntem profund întristați și șocați de vestea că prietenul și colegul nostru muzician Adrian Rugină a murit în incendiul izbucnit vinerea trecută în clubul din București. A fost un bărbat bun și curajos și nici un cuvânt nu poate descrie pierderea suferită. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa în aceste clipe cu adevărat tragice. A trăit ca un luptător heavy metal și a murit precum a trăit, mereu ajutând pe alții, un adevărat erou!”, au postat membrii trupei britanice My Dying Bride pe pagina oficială de Facebook.

Pentru conformitate, AICI. (M. CONSTANTINESCU)