reclama autocenter

prefectul pios

Prefectul George Lazăr s-a dus ieri la Mănăstirea Petru Vodă, pentru a depune o coroană de flori și a-și prezenta omagiile celui care a fost Părintele Iustin. ”Plecarea dintre noi a Părintelui Iustin este o mare pierdere. Cuvintele sunt  prea puţine pentru a descrie ce a însemnat Părintele Iustin pentru comunitate. Rămâne un exemplu pe care noi toţi trebuie să îl avem prezent în fiecare clipă, un sfânt printre oameni, ce a alinat sufletele noastre. A fost un om binecuvântat de Dumnezeu, un factor de echilibru, un om providenţial pentru Ortodoxia românească. Dumnezeu să-l aibă în pază în împărăţia Sa!”, a declarat prefectul George Lazăr cu acest prilej.

Deputatul Marian Enache, din colegiul 8 Valea Muntelui, a transmis la rândul său un mesaj in memoriam: ”Toți cei care l-au cunoscut pe Părintele Iustin Pârvu au fost mișcați de noblețea sa unică, de marea sa bunătate, de seninătatea și pacea pe care o dăruia fiecărui om, pe care îl îmbrățișa cu înțelegere și iubire necondiționată.
Părintele Iustin Pârvu a fost și este mai mult decât un om al Bisericii noastre Ortodoxe. El este un Sfânt al nostru, al tuturor. Vorbind și scriind despre Sfinți, cu ușurința omenească neputincioasă de fiecare zi, poate părea, din partea noastră, a oamenilor de rând, o împietate, o aroganță de neiertat.
Se cuvine, cu smerenie, doar să contemplăm exemplaritatea unei vieți înnobilate de suferința trăită în demnitate și simplitate duhovnicească desăvârșită. Părintele Iustin Pârvu este sfânt, pentru că el a fost ales de Dumnezeu să lucreze pentru oameni cu Harul Duhului Sfânt. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Articolul precedentRecomandarea Protecției Consumatorilor:
Articolul următorPe aici nu se trece!