OFICIAL. Marius Budăi și-a dat demisia din funcția de ministru al Muncii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrima demisie la nivel înalt în urma scandalului „azilelor groazei” de la Voluntari a venit astăzi, 13 iulie. Marius Budăi, și-a prezentat demisia din funcția de ministru al Muncii, decizie anunțată de premierul Marcel Ciolacu: „Am avut o discuție dimineață cu dl ministru Budăi, care m-a anunțat că își depune demisia. Aceasta e reacția firească a unui decident politic într-o asemenea criză. Este un gest de onoare pentru care îi mulţumesc şi sunt convins că aceasta este reacţia firească a unui decident politic într-o astfel de criză, în orice democraţie consolidată a Europei. (…) ”.

Ministrul Muncii are în subordine mai multe instituții de verificare și control acuzate că nu au verificat modul în care azilele din Voluntari i-au tratat pe bătrâni, anunță G4Media.

Abuzurile descoperite la mai multe azile din Voluntari au declanșat controale la nivel național, primele consecințe în Neamț apărând în ultimele două zile.

Z.C.

Articolul precedentFoc la locuința unei nonagenare
Articolul următorCUPA ROMÂNIEI Victoria Horia a debutat cu înfrângere în etapa regională
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.