andrei ignat 03Andrei Ignat este unul dintre cei doi candidați independenți la Primăria Piatra Neamț.

„Mi-am depus candidatura în calitate de independent pentru funcţia de primar al Municipiului Piatra Neamţ. Nu din partea Partidului Naţional Liberal, nu din partea Partidului Social Democrat, nu din partea vreunui alt partid, ci voi candida la Primăria Piatra Neamţ din partea cetăţenilor. Voi lucra pentru locuitorii oraşului şi nu pentru aranjamente, nu pentru relaţii transpartinice şi pentru tot felul de mafii politice. Fac un apel public cetățenilor din Piatra Neamț să se dezică de orice încercare de folosire a unor practici de influențare a electoratului prin cumpărare de voturi sau obținere a oricăror avantaje în scop electoral prin alte mijloace decât cele prevăzute de legea în vigoare”, a declarat Andrei Ignat.

Conform candidatului independent, echipa sa de campanie va supraveghea îndeaproape modul de a face campanie și desfășurarea  alegerilor și va cere sancționarea inclusiv prin aplicarea legii penale pentru orice abatere de la conduita normală și legală a oricărui competitor sau echipe angrenate în procesul electoral.

„În ce mă privește, voi face, la fel ca și până acum, o campanie curată, în dialog cu cetățenii orașului, pe stradă, în scările de bloc sau la locurile lor de muncă. Am efectuat, în cursul lunii aprilie, o sondare a opiniei publice în Piatra Neamț, care confirmă faptul că demersurile mele și ale echipei în precampanie au fost apreciate de către cetățenii orașului, ceea ce mă face să consider că nu este un handicap faptul că am în spate o echipă de cetățeni ai orașului și nu o mașinărie de partid”, a adăugat Andrei Ignat.

Din punctul de vedere al lui Andrei Ignat, principalul scop al administrației locale 2016-2020 va fi oprirea declinului economic și demografic ale municipiului, urmând cele 5 soluții propuse de echipa sa și dezbătute cu pietrenii: „crearea de parcuri industriale pentru tehnologii avansate, scăderea prețurilor la utilități, îndeosebi la apa potabilă și la serviciile de salubrizare, transparentizarea activităților primăriei și ale consiliului local, sporirea nivelului de siguranță al cetățeanului sub toate aspectele și scăderea infracționalității (în special a delicvenței juvenile) și dezvoltarea orașului de la margine spre centru, prin extinderea rețelelor de drumuri și utilități pentru a asigura aceleași condiții de confort și siguranță pentru toți locuitorii orașului”.

Andrei Ignat a anunțat că este disponibil și chiar își dorește să participe la orice dezbatere pe teme importante pentru dezvoltarea municipiului Piatra Neamț. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedent22 de tone de hârtie pentru buletinele de vot din Neamț
Articolul următorRăgaz pentru oficialii Ceahlăului: FRF a declarat doliu după decesul lui Ekeng
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.