reclama autocenter

IMG_8048

Obiectivul trasat Ceahlăului în etapele care au mai rămas de disputat până la finalul campionatului este clasarea pe unul din locurile 8 – 10. Gheorghe Ștefan, președintele de onoare al Ceahlăului, a declarat că și-a făcut calcule în ceea ce privește clasamentul Ligii I, iar o clasare pe locul 8 ar aduce un milion de euro în visteria clubului pietrean numai din drepturile de televizare.

”Diferența dintre locuri este de vreo 170.000 de euro. Noi ne-am făcut niște calcule și am zis că ne putem clasa maxim pe locul 8, să zicem, caz în care am încasa din drepturile de televizare aproximativ un milion de euro, ceea ce ar fi nemaipomenit”, a apreciat președintele de onoare al Ceahlăului. Pinalti  a mai precizat că s-au făcut precontracte cu jucătorii opriți în probe, Yulu – Matondo, Justin Lopez și Slavikas Vaidas.

”În momentul când ne hotărâm să trecem la semnarea contractelor, atunci impresarii au obiceiul să ridice pretențiile financiare, așa, dacă facem precontracte, spunem de la bun început ce putem oferi și stabilim de comun acord niște termeni de transfer”, a dezvăluit Gheorghe Ștefan noua strategie în materie de transferuri. (C.S.)

Articolul precedentVoleibaliștii LPS, o victorie și o înfrângere
Articolul următorCeahlăul II sub comanda lui Ovidiu Marc

1 COMENTARIU

Comments are closed.