0:00

Oamenii se pot vaccina în Stațiunea Durău și la Cetatea Neamțului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa vaccinarea fără programare sunt invitați și adolescenții. Prefectul George Lazăr anunță că tinerii care au vârste între 16-18 ani se pot prezenta însoțiți de părinți la oricare din centrele deschise în cele 5 orașe și în comunele Săvinești, Zănești, Horia, Cordun, Răucești, Pipirig, Vânători-Neamț și Poiana Teiului.

 

În cele două centre drive-thru din Piatra-Neamț și Roman nemțenii se pot vaccina, tot fără programare, în perioada week-end-ului prelungit 29 mai – 1 iunie, de Ziua Copilului.

Pentru a ușura accesul la vaccinare, autoritățile pregătesc amenajarea de centre mobile în aer liber. „În urma discuțiilor cu Direcția de Sănătate Publică și cu Primăria Piatra-Neamț vom organiza centru mobil de vaccinare în municipiul Piatra-Neamț pe platoul de la Turnul lui Ștefan cel Mare, începând cu data de 5-6 iunie, în fiecare week-end, în intervalul orar 10:00-21:00. La fel și în Municipiul Roman, în zona centrală, în parcul din fața primăriei, în același program, tot pe perioada week-end-ului”, adaugă prefectul de Neamț.

Oamenii se pot vaccina în Stațiunea Durău și la Cetatea Neamțului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn același timp, tot din 5-6 iunie, în intervalul orar 10-21, vor funcționa două centre mobile în zonele turistice aglomerate.

Primele centre se vor deschide în orașul Târgu Neamț – la poalele Cetății Neamțului și în Stațiunea Durău – pe platoul de la baza pârtiei. „La aceste acțiuni am avut discuții și își dau concursul și Consiliul Județean Neamț, Primăria Târgu Neamț și Primăria Ceahlău”, precizează prefectul George Lazăr, care caută soluții pentru permanentizarea programului acestor centre.

C.I.

 

Articolul precedent6 întrebări posibile înainte de a lua un credit avantajos
Articolul următorPericol de inundații în zona Moldovei