radu-turturicaLotul de handbal cadeți al României, din care face parte și portarul Radu Turturică (LPS Piatra Neamț), a obținut o singură victorie în 3 meciuri disputate la turneul de pregătire din Spania. Tricolorii au învins Portugalia la un gol și au pierdut cu Spania și Austria.

„Ne-am așteptat la niște rezultate mult mai bune. Probabil că la următorul turneu o să fie mai bine. Am fost titular în toate cele 3 partide, dar nu am mai înscris ca în Polonia, deși am încercat”, a afirmat Radu Turturică.

Tehnician secund al reprezentativei de cadeți a României este profesorul Răzvan Caba de la LPS Piatra Neamț, antrenorul lui Radu Turturică la echipa de club.

„Victoria cu Portugalia a fost meritată, deoarece am condus tot meciul. Au urmat două înfrângeri cu Spania și Austria. Spania este o echipă foarte bună la această categorie de vârstă, are un plus de valoare față de noi, iar Austria, la fel, a arătat un handbal bun”, a precizat Răzvan Caba.

Radu Turturică, Vlad Forman și antrenorul lor Răzvan Caba au fost premiați marți, 20 decembrie, la Gala Sportului Nemțean. (Ana MOISE)

Articolul precedentFOTO Preotul Constantin Necula: Hristos ne iubește mai mult decât ne închipuim noi!
Articolul următorUtilaj în flăcări aproape de zona „Ursuleţi”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.