radu-turturicaLotul de handbal cadeți al României, din care face parte și portarul Radu Turturică (LPS Piatra Neamț), a obținut o singură victorie în 3 meciuri disputate la turneul de pregătire din Spania. Tricolorii au învins Portugalia la un gol și au pierdut cu Spania și Austria.

“Ne-am așteptat la niște rezultate mult mai bune. Probabil că la următorul turneu o să fie mai bine. Am fost titular în toate cele 3 partide, dar nu am mai înscris ca în Polonia, deși am încercat”, a afirmat Radu Turturică.

Tehnician secund al reprezentativei de cadeți a României este profesorul Răzvan Caba de la LPS Piatra Neamț, antrenorul lui Radu Turturică la echipa de club.

“Victoria cu Portugalia a fost meritată, deoarece am condus tot meciul. Au urmat două înfrângeri cu Spania și Austria. Spania este o echipă foarte bună la această categorie de vârstă, are un plus de valoare față de noi, iar Austria, la fel, a arătat un handbal bun”, a precizat Răzvan Caba.

Radu Turturică, Vlad Forman și antrenorul lor Răzvan Caba au fost premiați marți, 20 decembrie, la Gala Sportului Nemțean. (Ana MOISE)