O viață de om pentru o pâine și niște salam, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 67 de ani din Ruseni a plătit cu viața faptul că, acum 6 luni, a plecat de la un bar din comună, luând o plasă cu mâncare de pe terasă. În sacoșă erau o pâine și niște salam, iar cel care le cumpărase – un alt bărbat din sat, care lucrează pe șantier – a aflat într-un târziu cine este hoțul, dar nu l-a întâlnit să-i ceară socoteală. Asta până pe 4 noiembrie, când s-a întâmplat să nimerească unul în faţa ceiluilalt, tot în preajma barului cu pricina. Fără multă vorbă, Valică Velichi (45 de ani) l-a lovit cu pumnul pe Vasile Cobzariu, iar acesta a căzut cu capul de asfalt. A fost transportat la spital al Piatra-Neamț, apoi transferat la Iași și pe 9 noiembrie a murit.

”La necropsie s-a stabilit că avea fractură de bază craniană, hematom subdural și hemoragie subarahnoidiană, toate consecință a impactului cu asfaltul”, a declarat procurorul Stelian Olteanu, care a coordonat ancheta.

Velichi a fost reținut, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte, iar astăzi, 16 noiembrie, va fi dus la Tribunalul Neamț, cu propunerea de arestare preventivă. (C.M.)

Articolul precedentIrina Glibko (CSM Roman), locul 6 în topul golgeterilor
Articolul următorALTEX – Ultimul val de Black Friday, între 17 şi 23 noiembrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.