O tânără de 20 de ani și fiul ei de 10 luni – căutați de poliție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAndreea Mihaela Constantin (20 e ani) și fiul ei Nicolas Daniel Emil Constantin (10 luni) sunt căutați de poliție, de ieri, 26 decembrie, după ce mama tinerei le-a sesizat dispariția. Femeia, care are 46 de ani, și este din Țibucani a depus o reclamație la Secția de Poliție Rurală Urecheni, iar polițiștii au făcut verificări atât în localitatea de domicliu a tinerei, cât și în localitățile îmvecinate.

Andreea Mihaela are înălţimea de1,60- 1,65 m, greutatea între 45 și 50 de kilograme, părul șaten, lung și ochii căprui. În ziua dispariției (23 decembrie) era îmbrăcată cu un hanorac alb, pantaloni tip jeans albaștri și încălțată cu bocanci negri. Nu se știe, însă, cu ce haine și-a îmbrăcat copilul.

Din investigațiile preliminare efectuate de polițiști a reieșit că aceasta a mai părăsit voluntar domiciliul în luna octombrie 2020, revenind ulterior”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”.

C.M.

 

Articolul precedent7 nou-născuți de Crăciun, în județul Neamț
Articolul următorAcțiuni anti-Covid: amenzi de 24.000 de lei în zilele de Crăciun și un eveniment privat întrerupt de polițisti