0:00

O șoferiță neatentă a intrat cu mașina într-un autobuz, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism și un mijloc de transport în comun a avut loc pe 17 octombrie, în jurul amiezii, în Piatra Neamț. O șoferiță neatentă a ratat, cel mai probabil, un semn de circulație și s-a oprit cu mașina într-un autobuz. S-a întâmplat în cartierul Mărăței, pe strada Lămâiței.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 52 de ani, din județul Suceava, ar fi condus un autoturism pe strada Mărăței, la intersecție cu strada Lămâiței, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz ce se deplasa din direcția bulevardului Traian spre strada Dimitrie Leonida, condus de un bărbat de 55 de ani, din Piatra Neamț”, conform IPJ Neamț.

În autoturism erau trei persoane, iar în mijlocul de transport în comun erau trei pasageri și șoferul. Din impact nu a avut e suferit decât șoferița de 52 de ani, aceasta suferind leziuni pentru care a fost transportată la spital. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul nedorit.

(G.S.)

Articolul precedentVIDEO. FOTO. Incendiu de amploare la Straja: intervenția a durat aproape 9 ore
Articolul următorL4 Campioana, Victoria Horia, e singura cu punctaj maxim
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.