0:00

O pietreancă a decedat după ce a născut acasă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn secolul XXI o pietreancă a ales să nască la domiciliu, însă din păcate au apărut complicații medicale în urma cărora s-a stins din viață. Totul a început pe 13 mai, în municipiul reședință de județ, iar la scurt timp de la naștere a fost solicitat ajutor la numărul unic de urgență 112 pentru că mama, în vârstă de 42 de ani, nu se simțea bine.

Când a ajuns personalul medical, femeia era în stop cardio-respirator. “Pacienta a răspuns la menevrele de resuscitare și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, fiind internată pe secția ATI. Copilul, o fetiță, a fost născut la termen, avea până în 3 kilograme, era sănătoasă și vioaie. Și nou-născutul a fost preluat fiind transportat la Unitatea Primiri Urgențe“, a declarat Radu Roibu, purtător de cuvânt la Ambulanța Neamț.

Din nefericire, mama nu a mai putut fi salvată și s-a stins din viață la spital. “La data de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că o femeie, de 42 de ani, din Piatra-Neamț, în timp ce se afla în imobilul său, ar fi dat naștere unui copil, ulterior starea acesteia înrăutățindu-se, fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Din nefericire, la data de 15 mai a.c, femeia a decedat la unitatea medicală din județul Neamț. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă“, a anunțat Poliția Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentUrmărit național găsit de polițiști într-un butoi
Articolul următorCCI Neamț organizează seminarul “Şansa la digitalizare prin fonduri nerambursabile”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.