pietricica turism

 

 

 

Actualizare: un tânăr, de 19 ani, a fost scos, în stare de semiconstiență, de pompieri. A fost preluat de echipajul TIM și transportat spital. Două mașini s-au ciocnit, în a doua mașină erau trei persoane, care n-au avut nevoie de îngriri medicale, potrivit lt. Andrei Grancea, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Polițiștii rutieri au stabilit că șoferul rănit a făcut imprudența de a intra în depășire fără să observe că mașina din spate îl depășea și s-a izbit de aceasta. „În urma impactului, mașina condusă de tânărul, de 19 ani, din Sagna, a părăsit carosabilul și s-a izbit într-un copac. Din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat alcoolscopic și a fost transportat la spital, unde se vor preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Celălalt șofer, un tânăr de 22 de ani, din Stănița, a fost testat, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Știre inițială:

În urmă cu puțin timp a fost anunțat la 112 un accident rutier cu o persoană rămasă blocată între fiarele mașinii, potrivit ISU Neamț. La locul accidentului, din comuna Sagna, au fost trimise 4 echipaje de pompieri cu autospeciala de descarcerare grea, o mașină de stingere și un echipaj medical SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni. ( C.I.)