pietricica turism

Membrii Consiliului Local al Tinerilor (CLT) Piatra Neamţ și-au ales cinci noi reprezentanți, se precizează într-un comunicat de presă. Noul Birou Executiv al CLT Piatra Neamţ este format din: primarul Damian Ouatu, viceprimarii Bianca Corfă și Dragoș Măriuță, purtătorul de cuvânt Melisa Micu şi secretarul Marc Roberto.

“Alegerile au avut loc prin vot democratic, după o serie de prezentări de proiecte si întrebări. Toate acestea s-au desfășurat în cadrul unei deplasări finanțată de Asociația de Sprijin Comunitar și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în perioada 26-31 august, în care tinerii consilieri și-au dezvoltat abilitățile de leadership, cu ajutorul celui mai dedicat trainer, Dragoș Cristian Fînaru. Familia CLT pune deja bazele primului proiect din mandatul de doi ani. Proiectul «Baschet pentru toți» se anunță cu o ediție plină de surprize, pe care CLT-iștii noștri sunt nerăbdători să v-o prezinte”, mai precizează sursa citată.

“Din prima clipa în care am auzit de CLT de la un fost consilier mi-am dorit să fac parte din această echipă. Acum că am fost ales primar de către colegii mei simt mai mult ca niciodată că le sunt dator cu tot sprijinul meu. Pe tot parcursul mandatului meu o să mă asigur că echipa noastră o să aibă o evoluție foarte frumoasă și sunt sigur că aceste lucruri se vor vedea în proiectele noastre” – Damian Ouatu, elev în clasa a X-a.

“În primul rând, le mulțumesc colegilor mei consilieri pentru votul lor de încredere. Vă pot spune că sunt foarte entuziasmată de echipa CLT. Suntem 23 de consilieri implicați, motivați, dedicați și cu idei minunate. Pe lângă asta, avem un coordonator minunat, doamna Loredana Dinu, care este de fapt mama familiei CLT, familie care s-a unit incredibil după deplasarea noastră. Am început deja organizarea primului proiect, iar următorii doi ani se anunță a fi extraordinar de interesanți” – Bianca Corfă, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național “Petru Rareş”.

“Sunt o persoană implicată și devotată echipei. Practic karate de performanță și asta mă ajută foarte mult, deoarece înţeleg foarte bine valoarea timpului şi importanța comunicării. De aceea pot transmite echipei CLT încredere si siguranță prin acțiunile mele. Mă simt onorat să fac parte din această echipă fabuloasă!” – Dragoș Măriuța, elev în clasa a X-a la Colegiul Național de Informatică.

“Când am devenit CLT-istă mă gândeam că mă implic într-un simplu proiect de voluntariat în care voi învăța mai multe despre ce înseamnă a avea o echipă și am greșit foarte mult crezând că e vorba doar despre asta. CLT mi-a devenit a doua familie după primele cursuri de leadership, ceea ce nu întâlnești în orice echipă. Este o onoare pentru mine să reprezint CLT ca purtător de cuvânt, să fac cunoscute ideile lor îndrăznețe și să ajut la dezvoltarea noastră ca echipă” – Melisa Micu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național “Petru Rareș”.

“Îmi place să îmi ocup timpul liber cu lucruri care sunt benefice pentru viitorul meu și cred că CLT este proiectul perfect. Sunt o persoană implicată și atentă la micile detalii, fapt care m-a făcut să vreau să fiu secretarul tinerilor din orașul meu. Cred că cel mai important lucru în familia noastră este încrederea în echipa. Nu aș fi fost secretar dacă nu ar fi crezut în mine colegii mei și sunt sigur că împreună vom face cea mai bună echipă pe care a văzut-o Piatra-Neamț” – Roberto Marc, elev în clasa a X-a la Colegiul Național “Petru Rareș”. (M.C.)